Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Τα Τρολλογραφικά (04-04-18)


Της Τρομο-γραφικής Οργάνωσης ΡΟΖΑ-ΕΚΜ

* Μήνυση θα ασκεί η Πανελλήνια Ένωση Θεολόγων σε όσους θεολόγους συνεχίζουν παρά την απόφαση του ΣτΕ, να διδάσκουν το νέο πρόγραμμα θρησκευτικών και όχι το «καθαρά ορθόδοξο» παλιό. Iερά Εξέταση is back...


* Άλλη μία συνάντηση Πούτιν-Ερντογάν... Στόλοι ασθενοφόρων σπεύδουν στην Πατησίων λόγω των μαζικών εγκεφαλικών επεισοδίων που προκλήθηκαν.

* Αν συνεργαστεί ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α με το Κίνημα Αλλαγής, ο νέος πολιτικός χώρος να λέγεται οι πενήντα πράσινες μνημονιακές αποχρώσεις του ΠΑΣΟΚ...

* Αυτοί που μας απειλούσαν πως θα μας ρίξουν τη σελίδα (ΡΟΖΑ - Ερωτικό Κοινωνικό Μέτωπο) «με μαζικές αναφορές», μπερδεύτηκαν και ρίξαν το προφίλ του σ. Γρηγόρη Καραγιαννίδη. Γι’ αυτό λέμε, μ’ αυτούς θα πας για Αριστερά και θα σου βγει εθνικομπολσεβικισμός

* «… ο δήμος και η κοινότητα κάνουν πιλάτες και ζούμπα, πολύ καλά είναι όλα αυτά, αλλά επειδή έχει αλλάξει το έγκλημα, δεν είναι κακό να μάθουν αυτοάμυνα τα ΚΑΠΗ, οι παππούδες ή οι γιαγιάδες ή οι οικογένειες στα σπίτια τους πώς πρέπει να συμπεριφερθούν όταν δεχθούν μια απειλή ή ακούσουν κάτι μέσα στο σπίτι» είπε ο Δημήτρης –εντελός– Κα(μ)μένος. Αυτή η κυβέρνηση των καμένων Ελλήνων με τους ψευτοαριστερούς ρε παιδί μου, από σοβαρότητα σύ(ρ)ριζα.

* Μετά τον Σκλαβενίτη, πέθανε και άλλος επιχειρηματίας, συγκεκριμένα ο Άγγελος Αντωνίου, μέσα σε 2 μέρες. Η «αριστερή» κυβέρνηση σκοτώνει την επιχειρηματικότητα, αναμένεται να δηλώσει ο Κούλης Μητσοτάκης.

* Η Ίσκρα αποκαλεί το Κίνημα Γκιουλενιστών (γνωστή ως «Χιζμέτ» που σημαίνει «Εξυπηρέτηση») FETÖ (Τρομοκρατική Οργάνωση Φετχουλαχτζήδων), δηλαδή, όπως ακριβώς το αποκαλεί ο Ερντογάν. «Γραμμή» Πούτιν; ή μήπως είναι και αυτοί κρυφο-ερντογανικοί και μας το κρύβουν;

* Το πολύ Κάπα Κάπα, σε κάνει Δημήτρη Κουτσούμπα

* Αυτό που έπαθαν οι ΑΕΚτζήδες με το πρωτάθλημα, το ‘χαμε πάθει με τη πρώτη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ

* - Ποιο είναι το αγαπημένο τραγούδι του Α. Νταβανέλου;
- Το «Τίποτα σημαντικό, ζω μονάχα εν λευκώ»

* ΚΟΥΙΖ: Ποιος είναι ο μέγας ηγέτης που δεν έκανε τίποτα κακό;

Α. ο Στάλιν
Β. ο Πούτιν
Γ. ο Ανδρέας
Δ. ο Τίτο

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Άκου Νεοελληνάκο

Του Δημήτρη Μιλάνου
Για σένα μιλάω, με την μεγάλη σημαία, που περήφανα κράδαινες στο σύνταγμα. Έλληνα μικροαστέ, άνθρωπε μικρέ. Άραγε όσο μεγαλύτερη η σημαία που κράταγες, τόσο μεγαλύτερη θα ήταν και η ηδονή που θα ένιωθες; Μέσα στο πλήθος, στον όχλο, είμαι σίγουρος πως νιώθεις μεγάλος. Νιώθεις εθνική υπερηφάνεια βλέποντας μερικούς χιλιάδες σαν και εσένα;

Από την μέρα που γεννήθηκες, έμαθες να σκύβεις κεφάλι στους δυνατότερος με αντάλλαγμα να συμπεριφέρεσαι αντίστοιχα στους πιο αδύναμους από εσένα.

Ναι, εσύ είσαι που θα κοροϊδέψεις έναν φτωχό, θα βρίσεις έναν γκέι, θα πουλήσεις τσαμπουκά όπου σε παίρνει μόνο. Αλλά στους από πάνω κότα. Στα αφεντικά τουμπεκί.

Όταν σε απέλυσαν ή μείωσαν τον μισθό και την σύνταξη και σου πήρε η εφορία και η τράπεζα το σπίτι, τι έκανες;

Ζεις στην σιγουριά σου και φοβάσαι. Ναι, φοβάσαι. Είσαι στην γωνία σου και κρατάς στην αγκαλιά σου τα ψίχουλα που έχεις, και τρέμεις μην τα χάσεις. Ζηλεύεις και ποθείς ό,τι δεν έχεις.

Εσένα λέω, που δεν έχεις σηκωθεί ποτέ από τ…

Οι αναμνήσεις του Καπετάν Κεμάλ από τον ελληνικό εμφύλιο

Του Μουσταφά Τσολάκ

Ο Μιχρί Μπελλί, γνωστός στην Ελλάδα ως Καπετάν Κεμάλ, ήταν Τούρκος επαναστάτης που πέρα από τ’ άλλα, στα πλαίσια της διεθνιστικής αλληλεγγύης συμμετείχε στο ΔΣΕ στον ελληνικό εμφύλιο. Μάλιστα, απ’ όσα ξέρουμε, ήταν ο μοναδικός «ξένος» που συμμετείχε στο ΔΣΕ.

Το όνομα "Μακεδονία"

του Νικολά Βοκανόβσκι*

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, εδώ στα Μπίτολα όπου και μένω τώρα, όπως και στην Ελλάδα, το κυρίαρχο θέμα συζήτησης είναι για το όνομα των Σκοπίων ή Μακεδονία. Έτσι αποφάσισα, με παρότρυνση συντρόφων, να τοποθετηθώ πάνω σε αυτό το θέμα, μιας και έχω εικόνα και από τις δύο πλευρές αφού έζησα και στις δυο χώρες.